Klaarkomen uitstellen

Klaarkomen uitstellen en alle andere erotische artikelen koop je discreet en veilig bij Toys-shop.nl. Webshop met meer dan 7500 producten. Vandaag besteld is morgen in huis. Veilig en uitgebreid erotisch warenhuis en webwinkel. Vele soorten Klaarkomen uitstellen speciaal voor jou geselecteerd!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Big Boy - Golden Delay Gel
  Big Boy Golden Delay Gel vertraagt de ejaculatie door een licht verdovende gel. Door het uitstellen van het orgasme, dragen mannen bij aan betere seks. Big Boy Golden Delay Gel verdooft tijdelijk de meest gevoelige delen van de penis, hierdoor wordt een hoogtepunt later bereikt en kan er langer van..
  Excl. BTW: 14,36€
  14,36€
 • Black Stone Delay Spray
  Blackstone Spray. Blackstone Spray vertraagt de zaadlozing door een licht verdovende spray. Vaak komen mannen sneller klaar dan zij eigenlijk zouden willen. Door het uitstellen van het orgasme dragen mannen bij aan betere seks voor beiden. Blackstone Spray verdooft tijdelijk de gevoeligste plekken ..
  Excl. BTW: 10,75€
  10,75€
 • Bull Power Delay Gel
  Last van vroegtijdig klaarkomen? Bull Power Delay Gel stelt het klaarkomen langdurig uit. Iets waar ruim 60 % van de mannen, en niet te vergeten ook de partner last van heeft, heet vroegtijdige ejaculatie. Ook wel gewoon te snel klaarkomen. Het maakt seks tot een te korte ervaring waar je beiden eig..
  Excl. BTW: 8,57€
  8,57€
 • Cobeco Delay Spray 15ml
  Stel uw zaadlozing uit met deze spray van MALE met een licht verdovende werking. MALE Delay Spray is een speciale spray met een licht verdovende werking. Het helpt bij het uitstellen van een voortijdige ejaculatie. De spray is gemakkelijk te gebruiken en vermindert de gevoeligheid van de penis, wat ..
  Excl. BTW: 15,29€
  15,29€
 • CoolMann Delay Gel
  Werkt licht verdovend en stelt het klaarkomen uit. Voor langdurig sexgenot! Iets waar veel mannen last van hebben, en niet te vergeten ook de partner, heet voortijdige ejaculatie. De mannen komen sneller klaar dan zij eigenlijk zouden willen en het maakt seks tot een te korte ervaring waar je beide..
  Excl. BTW: 14,95€
  14,95€
 • Delay Spray
  Delay Spray vertraagt de ejaculatie door een licht verdovende substantie. Door het uitstellen van het orgasme, dragen mannen bij aan betere seks. Delay Spray verdooft tijdelijk de meest gevoelige delen van de penis, hierdoor wordt een hoogtepunt later bereikt en kan er langer van de seks worden gen..
  Excl. BTW: 15,40€
  15,40€
 • Flutschi Dauer Power
  De actieverlenging crème!! Zorgt voor juiste gladheid en ondersteunt de erectie. - Neutrale geur. - Vetvrij in water oplosbaar. - Condoom vriendelijk. - Inhoud 80 ml...
  Excl. BTW: 7,70€
  7,70€
 • Genie In A Bottle Mystic Magic - Strong
  Geniet van speciale toverkrachten tussen de lakens met de Mystic Magic spray uit de Genie In A Bottle collectie. Deze orgasme vertragende spray zorgt dat jij eindeloos kunt doorgaan voor een magisch hoogtepunt. De spray is verpakt in een handige kleine spuitbus waarmee jij snel en eenvoudig een beet..
  Excl. BTW: 10,35€
  10,35€
 • Genie In A Bottle Mystic Magic Spray 50ml - FIRM
  Heb je altijd al langer door willen gaan, maar weet je niet hoe? Met de Mystic Magic Firm spray van Genie In A bottle is dit geen enkel probleem! Deze spray stelt de ejaculatie uit, zodat je seks langer vol kunt houden. Het handige kleine flesje heeft een perfect formaat om in je toilettas te beware..
  Excl. BTW: 8,54€
  8,54€
 • Genie In A Bottle Mystic Magic Spray 50ml - GENTLE BACKSIDE
  Geniet nog meer van al jouw seksuele avonturen met de Mystic Magic Gentle Backside spray van Genie In A Bottle! Deze spray stelt niet alleen de ejaculatie uit, zodat je seks langer vol kunt houden, maar vermindert ook overgevoeligheid. Het handige kleine flesje heeft het perfecte formaat om in je to..
  Excl. BTW: 8,54€
  8,54€
 • Genie In A Bottle Mystic Magic Spray 50ml - HEAT
  Ga voor een sensationele seksuele ervaring met Mystic Magic Heat spray van Genie In A Bottle! Deze spray stelt niet alleen de ejaculatie uit, zodat je seks langer vol kunt houden, maar heeft ook een verwarmend effect voor nog meer stimulatie. Het handige kleine flesje heeft het perfecte formaat om i..
  Excl. BTW: 9,45€
  9,45€
 • Genie In A Bottle Mystic Magic Spray 50ml - SWEET
  Met Mystic Magic Sweet spray van Genie In A Bottle kun je heerlijke genieten samen met je partner zolang je maar wilt! Deze spray stelt niet alleen de ejaculatie uit, zodat je seks langer vol kunt houden, maar heeft ook nog eens een heerlijke zoete geur en smaak. Het handige kleine flesje heeft het ..
  Excl. BTW: 9,45€
  9,45€
 • Licht verdovende penis crème 50 ml
  Licht verdovende crème speciaal ontwikkeld om de zaadlozing uit te stellen. De krachtige ingrediënten hebben een licht verdovend effect, zodat externe prikkels wel binnenkomen, maar trager verwerkt worden. Resultaat: lekker lang doorgaan en nooit meer te vroeg klaarkomen. Inhoud: 50 milliliter..
  Excl. BTW: 10,49€
  10,49€
 • Marathon spray mannen 50 ml
  Marathon spray zorgt ervoor dat je veel langer een erectie houdt. Hiermee stel je het orgasme uit. Speciaal voor mannen met een actief seksleven, die ervan houden om lang door te kunnen gaan. Vijf minuten voor de seks rondom de penis en het scrotum sprayen, even laten inwerken en je bent klaar om je..
  Excl. BTW: 8,01€
  8,01€
 • Penis Marathon Spray
  Speciale spray ter verlenging van de geslachtsdaad! Werkende stof: Lidocainhydrochlorid x 1H2O 1,80 mg. Inhoud: 12 g...
  Excl. BTW: 12,88€
  12,88€
 • Pjur med Pro-Long Spray 20 ml
  Pjur med PRO-LONG spray is een product om het plezier van de man te verlengen. Het actieve ingrediënt looizuur is verkregen uit eikenschors en heeft een samentrekkende werking. In combinatie met panthenol geeft dit een licht verdovend effect, wat de gevoeligheid van de penis minder maakt en vroegtij..
  Excl. BTW: 11,13€
  11,13€
 • Pjur superhero delay serum
  Een hoogwaardig verzorgingsproduct voor de man, dat gericht is op langduriger genot. Spray enkele keren op en rond de penis, voor een verfrissend effect. De speciale Superhero ingrediënten verhogen de soepelheid en gaan overgevoeligheid van de penis tegen. Met PJUR® Superhero kan je dus langer doorg..
  Excl. BTW: 12,81€
  12,81€
 • Pjur Superhero Performance Spray
  Verricht een heldendaad tussen de lakens met Pjur Superhero Performance Spray! Deze speciale spray laat jou eindeloos doorgaan voor avonden en nachten om nooit te vergeten. Spray eenvoudig een beetje Performance Spray op de penis en voel je onverslaanbaar. Superhero Performance Spray geeft een aange..
  Excl. BTW: 10,36€
  10,36€
 • Pjur Superhero Performance Spray
  Verricht heldendaden tussen de lakens met Pjur Superhero Performance Spray! Deze penis spray zorgt dat jij eindeloos kunt doorgaan. De spray bevat sterk geconcentreerde ingrediënten en gember. De speciale gember extracten kunnen ervoor zorgen dat overgevoeligheid van de huid sterk wordt verminderd. ..
  Excl. BTW: 12,88€
  12,88€
 • Rhino vertragende spray 10 ml
  Rhino vertragende spray is een speciale spray voor het vertragen van de vroegtijdige zaadlozing. Na gebruik van deze spray kom je minder snel klaar en kan zowel jij als jouw partner nog langer genieten van de seks! De spray is ontwikkeld naar een oud Chinees recept met kruiden, welke al eeuwenlang w..
  Excl. BTW: 7,80€
  7,80€
 • Stud Delay Spray
  Met deze beroemde Stud Delay Spray kunt u uw erectie langer behouden. Spuit de spray op de eikel van de penis, en u komt veel later klaar dan normaal...
  Excl. BTW: 16,80€
  16,80€
 • Verdovende penis crème 30 ml
  Speciale crème voor het vertragen van de vroegtijdige zaadlozing. Gebaseerd op een oude Chinese formule met kruiden. Wordt al eeuwenlang gebruikt om een langere erectie te bewerkstelligen. Met deze verdovende crème kom je minder snel tot een hoogtepunt en geniet dus langer van seks. Gebruiksaanwij..
  Excl. BTW: 10,12€
  10,12€
 • Verdovende spray 50 ml
  Spray welke speciaal ontwikkeld is om de zaadlozing uit te stellen. De krachtige ingrediënten hebben een licht verdovend effect, zodat externe prikkels wel binnenkomen, maar trager verwerkt worden. Resultaat: lekker lang doorgaan en nooit meer te vroeg klaarkomen! Inhoud: 50 milliliter..
  Excl. BTW: 10,49€
  10,49€
 • Wild Stud Delay Spray
  Krijg meer controle over je orgasmes met de Wild Stud Delay Spray. Dit vertraagt de zaadlozing door de penis te verdoven. Spray 2 tot 5 keer op je penis en de spray verdooft tijdelijk de gevoeligste plekken van de penis. Hierdoor bereik je minder snel een climax en geniet je langer van seks...
  Excl. BTW: 17,14€
  17,14€